Opi valitsemaan stetoskooppi

Video Littmann Back To School - 3M™ Littmann ‑stetoskooppi


 • Nurse with patient

  Inspiroivaa oppimista Terveydenhoidon ammattilaisille

  3M Health Care Academy tarjoaa uusimmat tiedot ja taidot terveydenhoidosta verkossa live webinaarien, käytännön tekemisen yms. muodossa

  Lue lisää


 • Etsi haluamasi Littmann -stetoskooppi verkkokaupasta tai lähelläsi olevasta liikkeestä.

 • Tutustu täysin uuteen 3M™ Littmann® CORE digitaaliseen stetoskooppiimme – edistyneimpään stetoskooppiimme, jossa on uusia ominaisuuksia ja tehokas digitaalinen tekniikka auskultaatioon.

 • Maksuton 3M™ Littmann® Learning-sovellus opettaa sydän- ja keuhkoääniä todellisten potilastapausten avulla ja testaa edistymistäsi.


Tilata sähköpostin päivitykset.

Tilata sähköpostin päivitykset.

Pysy ajan tasalla 3M™ Littmann® stetoskooppien uusimmista uutisista ja tuotetiedoista.

Pysy ajan tasalla 3M™ Littmann® stetoskooppien uusimmista uutisista ja tuotetiedoista.

Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

Kaikki kentät ovat pakollisia, paitsi jos ne on merkitty valinnaisiksi

 • Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.

  Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä.

  Saatko meiltä jo viestejä? Meillä on jatkuvasti uutta kerrottavaa, joten kerrothan meille että viestintämme kiinnostaa sinua jatkossakin rastittamalla alla olevan ruudun.

  Merkitsemällä valintaruudun annan 3M:lle luvan lähettää minulle uutiskirjeitä, mainoksia, kyselyitä sekä tietoa kampanjoista ja tarjouksista sähköpostitse (kuten tässä on kuvattu). Annan hyväksyntäni sille, että henkilötietojani käsitellään Suomen 3M Oy:ssä 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti ja että henkilötietoni siirretään, tallennetaan ja/tai käsitellään 3M:n tai yhteistyökumppaneidemme toimesta Suomen ja Euroopan unionin ulkopuolella mutta aina noudattaen tarkkoja tieto- ja yksityisyydensuojamääräyksiä. • Lähetä
 • Lähetä

Kiitos.

Lomake lähetettiin onnistuneesti!

Anteeksi...

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen...