Ammattilaisten valinta: Littmann -stetoskoopit


 • Lähikuva 3M Littmann Cardiology III -stetoskoopin lasten kuunteluun tarkoitetusta puolesta, jossa on Littmann -laatusinetti.

  Tämä tekee stetoskoopista 3M™ Littmann® -stetoskoopin.

  Jokaisen Littmann -stetoskoopin taustalla ovat alan johtavat innovaatiot ja suunnittelu, edistykselliset materiaalit ja tarkat valmistusmenetelmät sekä yhtenäinen laatu johon muut merkit eivät pysty.

  Sisäiset testimme osoittavat, että joillakin stetoskooppimerkeillä tietyt tekijät, kuten äänitaso, paino ja valmistuslaatu, vaihtelevat suuresti stetoskoopista toiseen. Littmann -stetoskoopit on valmistettu tarkkojen prosessi- ja laatukriteerien mukaisesti, jotta jokainen stetoskooppi olisi yhdenmukainen. Tästä syystä mikä tahansa valitsemasi Littmann -stetoskooppi tarjoaa aina saman korkean suorituskyvyn.

  Classic-stetoskoopit

  Cardiology-stetoskoopit


Rintakappaleesta aina korvakappaleisiin saakka, tämä saa Littmann -stetoskoopit erottumaan joukosta:

 • Pyöreä sinivihreä kuvake, jossa on Littmann -stetoskoopin rintakappale ja ääniaaltoja.

  1. Korkea akustinen herkkyys vaihtelee malleittain yleisten fyysisten arviointien tekemisestä yksityiskohtaisen diagnostisen auskultaation suorittamiseen.

 • Pyöreä sinivihreä kuvake, jossa on Littmann -stetoskoopin säätyvä kuuntelukalvo.

  2. Säätyvät kuuntelukalvot ovat 3M:n keksintö, jonka avulla voi kuulla eritaajuisia ääniä asettelematta rintakappaletta uudelleen.

 • Pyöreä sinivihreä kuvake, jossa on Littmann -stetoskoopin pehmeä korvakappale.

  3. Pehmeät korvakappaleet sopivat tiiviisti ja miellyttävästi erikokoisiin korviin ja takaavat erinomaisen akustisen tiiviyden ja mukavan istuvuuden. Korvakappaleet napsahtavat tiiviisti kuuntelukaariin turvallisuuden takia.

 • Pyöreä sinivihreä kuvake, jossa on Littmann -stetoskoopin kuuntelukaaret.

  4. Säädettävät kuuntelukaaret on helppo säätää yksilöllisesti mukaviksi ja hyvin istuviksi. Kaartuvat kuuntelukaaret ovat linjassa korvakäytäviesi kanssa mukavuuden ja äänen maksimaalisen etenemisen takia.

 • Pyöreä sinivihreä kuvake, jossa on Littmann -stetoskoopin letkusto ja haarukka.

  5.Uuden sukupolven letkuston ansiosta stetoskooppi kestää paremmin altistumista ihon rasvoille sekä alkoholille, mikä pidentää letkuston käyttöikää, eikä se likaannu helposti. Valmistuksessa ei ole käytetty luonnonkumilateksia tai muovin pehmentimenä ftalaatteja.

 • Pyöreä sinivihreä kuvake, jossa on Littmann -stetoskoopin rintakappale.

  6. Tarkkuudella valmistetut rintakappaleet on suunniteltu antamaan erinomainen äänenlaatu ja kestämään päivittäisen käytön iskut, naarmut ja kemikaalit.

 • Pyöreä sinivihreä kuvake, jossa on pientä painoa ilmaiseva vaa'an viisari.

  7. Keveys. Littmann -stetoskoopit kuuluvat terveydenhoitoalan kevyimpiin stetoskooppeihin. Jokainen komponentti on kevyt mutta kestävä äänenlaadusta tinkimättä.