Opi kuuntelemaan 3M™ Littmann® ‑stetoskoopeilla

Kuule enemmän. Opit enemmän.

Opi kuuntelemaan 3M™ Littmann® ‑stetoskoopeilla
Olet siis valmis ostamaan stetoskoopin. Tartutaan toimeen.

Opettele kuuntelemaan laadukkaan stetoskoopin avulla.

Stetoskoopilla kuunteleminen on tärkeä perustaito potilaiden tehokkaassa arvioinnissa ja tarkkailussa, ja se vaatii paljon harjoitusta. Kannattaa aloittaa opetteluun sopivalla stetoskoopilla, jonka ammattitason akustinen suorituskyky toimii eduksesi vielä vuosien päästäkin. 3M™ Littmann® ‑stetoskoopit ovat loistava valinta niin opiskelijoille kuin lääketieteen ammattilaisillekin, ja opettajat suosittelevat niitä yhtä lailla opetustilanteisiin kuin kliiniseen työhönkin.

Suosittelemme laadukkaita ja luotettavia stetoskooppeja etsiville opiskelijoille 3M™ Littmann® Classic III™, 3M™ Littmann® CORE Digital -stetoskooppi ja 3M™ Littmann® Cardiology IV™ ‑stetoskooppeja. Molemmat mallit tarjoavat herkän akustiikan, hyvän istuvuuden ja edistyneitä ominaisuuksia. Lisäksi kummassakin mallissa on kaksipuolinen rintakappale. Toinen puoli on tarkoitettu aikuisten ja toinen lasten kuunteluun. Stetoskooppeja on saatavilla useilla erivärisillä letkuilla ja rintakappaleiden viimeistelyillä, joten löydät valikoimasta varmasti tyyliisi sopivan yhdistelmän.

Tarvitsetko apua oikean mallin valinnassa? Anna meidän auttaa.


Säädettävä teknologia helpottaa stetoskoopin käytön opettelua.

Säädettävä teknologia on yksi monista ominaisuuksista, jotka tekevät Classic III- ja Cardiology IV ‑stetoskoopeista mainioita vaihtoehtoja stetoskoopin käyttöä opetteleville opiskelijoille. Tämän 3M:n keksinnön avulla voi kuunnella eritaajuisia ääniä asettelematta rintakappaletta uudelleen. Säätelemällä rintakappaleeseen kohdistuvaa painetta stetoskoopilla voi kuunnella erilaisia ääniä – korkeat äänitaajuudet kuuluvat painettaessa voimakkaasti ja matalat painettaessa kevyesti. Harjoituksen myötä opit nopeasti löytämään ja tunnistamaan erilaisia ääniä asettelematta rintakappaletta uudelleen.

  • Molemmissa stetoskoopeissa on kaksipuolinen rintakappale. Sekä aikuis- että lapsipotilaille tarkoitetuilla puolilla on säädettävä kalvo, minkä ansiosta yhdellä stetoskoopilla voi kuunnella eri ikäisiä ja -kokoisia potilaita. Lisäksi lasten kuunteluun tarkoitetun puolen voi muuttaa perinteiseksi suppiloksi vaihtamalla yksiosaisen kalvon iholle lämpimältä tuntuvaan kiinnitysrenkaaseen, jolloin sillä voi harjoitella myös tätä auskultointitekniikkaa.

    KOE SE LÄHIMMÄLLÄ JÄLLEENMYYJÄLLÄSI


Lisää resursseja stetoskoopin käytön opetteluun.

Täydennä koulussa oppimaasi opiskelijoille suunnattujen resurssiemme avulla.  • iTunes Store on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki. Google Play on Google Inc.:n tavaramerkki.