1. Suomi
 2. Terveydenhoito
 3. Kaikki 3M™ Littmann® Stetoskooppi-tuotteet
 4. Stetoskoopit
 5. Classic -stetoskoopit
 6. 3M™ Littmann® Classic III™ -stetoskooppi, 5912C, ruostumaton rintakappale, laivastonsininen letkusto

3M™ Littmann® Classic III™ -stetoskooppi, 5912C, ruostumaton rintakappale, laivastonsininen letkusto

 • 3M ID 7100308191
 • UPC 00707387814168

Sopii monien eri potilasryhmien tarkkailuun ja arviointiin

Havaitse normaalit ja poikkeavat äänet ja rytmit

Käyttökelpoinen ei-kriittisissä hoitoympäristöissä, kuten terveyskeskuksessa, sisätautiosastolla, naistentauti- ja synnytysosastolla, poliklinikoilla tai päivystyksessä

Näytä enemmän tietoja
Letkun väri Merensininen
Rintakappaleen tekniikka Kaksipuolinen
Rintakappaleen väri Hopea
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 69 cm
Rintakappaleen viimeistely Konetyöstetty ruostumaton teräs

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Sopii monien eri potilasryhmien tarkkailuun ja arviointiin
 • Havaitse normaalit ja poikkeavat äänet ja rytmit
 • Käyttökelpoinen ei-kriittisissä hoitoympäristöissä, kuten terveyskeskuksessa, sisätautiosastolla, naistentauti- ja synnytysosastolla, poliklinikoilla tai päivystyksessä
 • 5 vuoden takuu
 • Hauska ja värikäs: valitse tyyliisi sopiva väri ja viimeistely
 • Suunniteltu käytettäväksi sekä aikuis- että lapsipotilailla
 • Säätyvä, kaksipuolinen rintakappale ruostumatonta terästä, avoin tai suljettu suppilo
 • Lämpimältä tuntuva suppilon reunus on miellyttävä potilaalle
 • Pehmeät ja tiiviisti istuvat korvakappaleet ovat mukavat käytössä ja estävät hyvin häiriöääniä
 • Valmistettu Yhdysvalloissa, ei sisällä luonnonkumilateksia
 • Satiinipintainen letku auttaa estämään hiuksia ja vaatetusta tarttumasta siihen
 • Erityisesti formuloitu pinnoite on naarmuuntumaton ja helppo puhdistaa
 • Joustavampi tuntuma ja helppo taittelu taskuun laittamiseksi

Rakasta stetoskooppiasi
Kompakti ja herkkä Littmann Classic III -stetoskooppi on täydellinen instrumentti lääkäreille, jotka valvovat ja arvioivat lapsia tai aikuisia ei-kriittisissä ympäristöissä. Valmistettu vahvoista, mutta kevyistä materiaaleista tuntikausien mukavaa käyttöä varten.

Satiinipintainen letkusto

Littmann -stetoskooppien satiinipintainen letkuston viimeistely tarkoittaa, että sama suorituskyky, jota olet tottunut odottamaan 3M™ Littmann® Classic III™ -stetoskoopilta, on nyt saatavana mukavammalla ja joustavammalla tuntumalla, joka ei lisäksi mitä todennäköisimmini tartu ollenkaan hiuksiin tai vaatetukseen.

Satiinipinta tarjoaa myös joustavamman tuntuman stetoskoopin taittamisen ja säilytyksen helpottamiseksi, joten voit pitää stetoskooppisi mukanasi potilaiden hoidon välillä. Sen erikoispinnoite on helppo puhdistaa, ja se kestää roskaa ja naarmuja, mikä auttaa säilyttämään stetoskoopin ulkoisesti kunnossa ja sen käyttöiän korkeana.

Päällystämättömään letkuun verrattuna satiinipintainen letku on pehmeämpi ja silkkisemmän tuntuinen, tahrankestävämpi, helpompi puhdistaa ja siinä on taipuisuus, joka helpottaa sen laboratoriotakkiin laittamista.

Säätyvä kuuntelukalvotekniikka – 3M:n keksintö – antaa lääkäreille mahdollisuuden kuulla eri taajuisia ääniä yksinkertaisesti vaihtamalla rintakappaleeseen kohdistuvaa painetta. Pidä rintakappaletta kevyellä paineella kuullaksesi matalataajuisia ääniä, paina hieman enemmän kuullaksesi korkeamman taajuuden ääniä. Tämän aikaa säästävän ominaisuuden avulla terveydenhuollon ammattilaset voivat keskittyä potilaaseen, samalla, kun iholle kylmältä tuntumaton kuuntelukalvo tarjoaa potilasmukavuutta.

Kuuntelukaarien kireyttä on helppo säätää pään koon ja mukavuuden mukaan puristamalla kuuntelukaaret yhteen tai vetämällä niitä erilleen. Napsautettavat, pehmeästi asettuvat korvakappaleet mukautuvat yksittäisiin korvakäytäviin tarjoten erinomaisen akustisen tiiviyden ja mukavan istuvuuden. Korvakappaleet napsahtavat tiukasti kiinni kuuntelukaarien päihin ja vaativat turvallisuuden vuoksi kohtalaisesti voimaa niiden irrottamiseksi.

Classic III -stetoskooppi on valmistettu Yhdysvalloissa tasaisen laadun varmistamiseksi. Sen mukana tulee suuret ja pienet pehmeästi muotoutuvat korvakappaleet, iholle kylmältä tuntumaton suppilon rengas ja käyttöohjeet.

Suositellut käyttökohteet
 • Yleisarviointi ja diagnosointi

Tuotetiedot

Resurssit

Vastaavia Tuotteita