Puhdistus ja hoito


 • Littmann -stetoskooppi, jota pidetään asianmukaisesti valkoisen työtakin kauluksen ulkopuolella, jolloin letkusto ei koske lääkärin niskan ihoon.

  Pidä stetoskooppisi huippukunnossa.

  3M™ Littmann® -stetoskooppisi on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa käyttöä vuosien ajan. Säännöllinen rutiinipuhdistus auttaa varmistamaan optimaalisen akustisen suorituskyvyn ja pidentämään stetoskoopin käyttöikää tehden siitä samalla kiiltävän ja uuden näköisen. • Kädet pyyhkimässä Littmann -stetoskoopin letkustoa puhdistusliinalla.

  Stetoskoopin letkuston hoito

  Kaikissa Littmann -stetoskoopeissa on nykyään uudenlainen letkusto, joka säilyttää muotonsa ja taipuisuutensa, vaikka stesoskooppi taitettaisiin tiukasti taskuun. Stetoskoopin käyttöikä on pidempi, koska se kestää paremmin altistumista ihon rasvoille sekä alkoholille, eikä se likaannu helposti. On kuitenkin hyvä käytäntö pitää stetoskooppia kauluksen päällä aina, kun se on mahdollista.

  Uuden sukupolven letkuston valmistuksessa ei ole käytetty luonnonkumilateksia, mistä on hyötyä herkille lääketieteen ammattilaisille ja heidän potilailleen. Suojellakseen osaltaan ihmisten terveyttä sekä ympäristöä uuden sukupolven letkusto ei sisällä myöskään muovia pehmentäviä ftalaatteja.