Bekæmp forfalskninger

Väärennökset kuriin Valtuutteetujen Littmann jälleenmyyjien ohjelmalla

Väärennetyt stetoskoopit voivat vaarantaa kliinisen diagnoosin, varoittaa maailmanlaajuinen valmistaja 3M. Länsi-Euroopassa käytössä oleva laajennettu jälleenmyyjien rekisteröintiohjelma takaa myytävän Littmann-stetoskoopin aitouden.

 • Lääketieteen ammattilaisena tarvitset laadukkaat ja toimivat työkalut. Siksi kannattaakin valita 3M:n Littmann-stetoskooppi, joka tunnetaan akustisesta laadustaan. Oletko kuitenkin yhtä tarkka sen suhteen, mistä Littmann-stetoskooppisi ostat?

  Littmann-stetoskooppeja myydään alennuksella monissa verkkohuutokaupoissa, joissa hinta voi olla 30–40 prosenttia alle ohjevähittäishinnan. Myyjä saattaa myös mainostaa suuria varastomääriä. Halpa hinta houkuttelee, mutta jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä onkin. Joskus tarjoukset saattavat olla lähempänä ohjevähittäishintaa ja huijata uskomaan, että kyseessä on aito tuote.

  Stetoskooppiväärennökset kehittyvät koko ajan, ja niiden ulkonäkö voi muistuttaa aitoa tuotetta. Muun kuin asiantuntijan silmissä väärennös vaikuttaakin luultavasti aidolta brändättyine pakkauksineen, oikean värisine letkuineen, rintakappaleessa olevine Littmann-logoineen, pehmeine ja tiiviine korvakappaleineen ja tuote-esitteineen. Siinä saattaa myös olla erä- ja sarjanumero sekä väärennetty CE-merkintä. Mutta entä sen suorituskyky?

  ”Väärennettyjen stetoskooppien akustinen laatu ja kuuluvuus eivät välttämättä vastaa aitoa Littmann-tuotetta”, sanoo 3M:n Länsi-Euroopan liiketoimintajohtaja Jonathan Neachell. ”Kliininen diagnoosi voi vaarantua, jos potilaan kaikki kehonäänet eivät kuulu oikealla voimakkuudella. Väärennetyt stetoskoopit saattavat myös olla heikkolaatuista materiaalia, tai niistä voi puuttua aitojen Littmann-stetoskooppien tärkeitä ominaisuuksia”, Neachell lisää.

  Miten voit siis varmistaa oman Littmann-stetoskooppisi aitouden? Ostamalla sen verkkokaupasta tai myyntipisteestä, jolla on 3M Littmann Stetoskoopit. Valtuutettu jälleenmyyjä -logo. Logoa voivat nykyisin käyttää Länsi-Euroopassa toimivat 3M:n hyväksymät jälleenmyyjät, ja se takaa, että tuotteen taustalla on 3M:n monivuotinen innovatiivisten auskultointityökalujen kehitystyö. Vältä siis väärennökset ostamalla aina laitteesi luotettavasti 3M:n Littmann-stetoskooppien valtuutetulta jälleenmyyjältä.

  Tietoja 3M:stä
  3M kehittää elämänlaatua parantavia tuotteita yhteistyössä eri tieteenalojen kanssa. Liikevaihtomme on 30 miljardia dollaria, ja palveluksessamme on 90 000 työntekijää, jotka pitävät yhteyttä asiakkaisiimme eri puolilla maailmaa. Lue lisätietoja 3M:n luovista ratkaisuista maailmanlaajuisiin ongelmiin Internetistä: www.solutions.3msuomi.fi tai Twitteristä: @3M tai @3MNewsroom.

   

   

   

  3M on 3M Companyn tavaramerkki ja Littmann on sen rekisteröity tavaramerkki.

   


Lisäresurssit

 • Seitsemän syytä, miksi työlleen omistautuneet ammattilaiset valitsevat Littmann -stetoskoopin.

 • Etsi haluamasi Littmann -stetoskooppi verkkokaupasta tai lähelläsi olevasta liikkeestä.

 • Etsi apua stetoskoopin ostoon ja käyttöön.